Inloggen
Heeft u vragen 038 421 5522

Toepassingen

Labstream producten vinden wereldwijd hun toepassing in laboratoria, gezondheidscentra en practicumlokalen.

De voordelen spreken voor zich; de producten zijn goed bestand tegen chemicaliën, eenvoudig schoon te houden en praktisch in gebruik.

De labstream producten zijn eenvoudig te integreren in een moderne, flexibele laboratoriuminrichting.

Ter inspiratie vind u hier diverse toepassingsvoorbeelden.

Als u mooie foto's heeft van gemonteerde labstream producten dan ontvangen wij die graag!Spoelbakken

Labstream spoelbakken kunnen eenvoudig op meerdere manieren worden gemonteerd; onder een werkblad, met de rand op het werkblad (opbouwmontage) of gelast in een PP werkblad. Op onderstaande foto's zijn meerdere praktijkvoorbeelden te zien.Opbouwmontage:Onderbouwmontage:


Spoelafdekcombinatie:


Verwerkt in PP werkblad:Afvoertrechters

Labstream afvoertrechters zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. De ronde en ovale afvoertrechters zijn geschikt voor zowel opbouw, inbouw als vlakke onderbouw. Sinds 2012 is ook een trechter voor wandmontage leverbaar. Een groot voordeel van deze trechter voor wandmontage is dat hiermee zowel de ruimte op als onder het werkblad wordt vrijgehouden.


Trechter voor wandmontage:

Afvoersystemen

Een goede afvoer van het water is essentieel in een laboratorium. Labstream biedt hiervoor een ruim assortiment aan producten;  afvoerpluggen  afscheiders, sifons en de benodigde aansluitkoppelingen.


Sifon met doorzichtige beker:Afdruiprekken

Labstream PP afdruiprekken zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en afmetingen. Afdruiprekken kunnen naar wens ook op maat geproduceerd worden.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Offertemandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen